Lik koji radi u uredu dobio je kiseli krastavac kao poklon, i dan danas misli da je to kaktus

Lik koji radi u uredu dobio je kiseli krastavac kao poklon, i dan danas misli da je to kaktus
3K
Uredski poslovi bili bi predosadni da nema ljudi koji tu i tamo smisle neku šalu i nasmiju svoje radne kolege. E pa, ovo je priča o Daveu iz Kanade koji je kao poklon dobio kaktus koji je zapravo kiseli krastavac.

Priču je podijelio muž jedne žene koja radi u uredu s Daveom. I ona je bila dio grupe radnika koja je zbunjenog muškarca uvjerila da je zapravo dobio kaktus.

"Bila je to ideja jedne djevojke iz ureda. Odlučila mu je pokloniti kaktus koji zapravo nema veze s kaktusima. Njemu se poklon jako svidio pa ga je ponosno stavio na prozor blizu radnog stola."

Nakon nekog vremena su i ostali radnici shvatili foru pa su odlučili sudjelovati u njoj. Naravno, krastavac se s vremenom sušio pa su morali slati nekoga da "zalije kaktus". Umjesto zalijevanja su zapravo samo zamijenili stari krastavac novijim, iste veličine i oblika.

Nakon jednog vrućeg vikenda, krastavac se bio skroz osušio, što je razočaralo Davea. Odmah je došla jedna djevojka kako bi "zalila kaktus" te zamijenila stari krastavac novim dok Dave nije gledao. "Kaktus" je izgledao kao novi, a Dave joj je odmah rekao: "Eto vidiš, rekao sam ti da ovaj kaktus moraš češće zalijevati! Sad izgleda savršeno!"