Iznenađujuće fotografije koje će vam otkriti kako poznate žene izgledaju bez šminke, Photoshopa i filtera

3   0   11964   4  



LajkDSvi mi jako dobro znamo da ni najveće zvijezde unutar svoja četiri zida ne izgledaju kao na slikama, no u medijima ih zapravo rijetko kad vidimo bez šminke, Photoshopa i dodanih filtera. Evo kako one zapravo izgledaju.
25.5.2019. 20:29:02
3
Posjeti originalni url: youtube.com
Komentari (4)
hah ruzne su se rodile
25.5.2019. 21:51:45
0
sminka i photoshop cuda cine
25.5.2019. 22:00:42
0
Negdje sam davno pročitala da su zvijezde iz zlatnog doba Hollywooda u ugovoru s kompanijom potpisale i obavezu da se nikad neće u javnosti pojaviti ako nisu potpuno dotjerane u svakom pogledu.Bilo bi zanimljivo vidjeti kad je ta obaveza prestala biti sastavni dio ugovora.
26.5.2019. 7:49:20
1
Kaže Celebs Real Faces, ja bi taj video nazvala Celebs Real Torturing, jer je to ono što leži ispod tih prisilnih maski. I ne, ne mislim, joj jadne one kako im se samo to može nametati. Nego SVI smo u tome. To svima uzima energiju. I onima koji sebe forsiraju na stavljanje maski, i onima koji forsiraju druge na stavljanje maski. I onda prepucavanje ovaj je ružan ovaj nije ovaj je srednje ružan... Ne vidim razloga zašto imati nešto protiv za bilo koji od ova dva izgleda. Ne vidim ništa loše u lij... Kaže Celebs Real Faces, ja bi taj video nazvala Celebs Real Torturing, jer je to ono što leži ispod tih prisilnih maski. I ne, ne mislim, joj jadne one kako im se samo to može nametati. Nego SVI smo u tome. To svima uzima energiju. I onima koji sebe forsiraju na stavljanje maski, i onima koji forsiraju druge na stavljanje maski. I onda prepucavanje ovaj je ružan ovaj nije ovaj je srednje ružan... Ne vidim razloga zašto imati nešto protiv za bilo koji od ova dva izgleda. Ne vidim ništa loše u lijepome, dapače, kad pogledam prirodu (mislim na drveće, cvijeće, travu..) vidim samo ljepotu i da je lijepo i skladno skroz ok. Isto tako, super mi je kad su stvari obične, kad nema naboja prevelikog, kad je samo "plain" i mirno i "dosadno". Nekad mi je super se urediti, a nekad mi je super biti raščupana i u trenirci. Ali to stavljanje "moranja i prisile i osuđivanja" to je više toliko iritantno.
27.5.2019. 10:36:35
0

KATEGORIJE