Sjećate li se još dječaka koji je s 10 godina izgledao kao bodybuilder? Pogledajte kako izgleda danas

Sjećate li se još dječaka koji je s 10 godina izgledao kao bodybuilder? Pogledajte kako izgleda danas
34K
Sjećate li se Richarda Sandraka, nabildanog dječaka koji je zbog svojih mišića dobio nadimak "Mali Herkul"? Rođen je 1992. godine u Ukrajini, a njegov otac Pavel i majka Lena su se ubrzo nakon toga preselili u SAD u potrazi za boljim životom.

Richardovi roditelji kažu da je s lakšim treninzima počeo još kad je imao 3 godine, a već s 10 godina imao je tijelo bodybuildera. S 11 godina proglašen je najsnažnijim dječakom na svijetu. No, sve ovo imalo je naravno i loš stranu. Umjesto da se igra s ostalom djecom i ima normalno djetinjstvo, Richard je svaki dan radio 600 sklekova i 300 čučnjeva. Počeo je putovati po državi te promovirati dodatke za prehranu, a trener mu je bio otac Pavel. Kaže da ga nikad nitko nije tjerao da trenira nego se htio pridružiti roditeljima koji su neko vrijeme često vježbali.

Obitelj mu se raspala nakon što mu je otac pod optužbama za obiteljsko nasilje završio u zatvoru, a Richard je nastavio svoj put i 2009. godine glumio u ne baš uspješnom filmu "Mali Herkul". Danas ima 27 godina i radi kao kaskader za Universal Studios u Hollywoodu, a u nastavku možete pogledati kako sada izgleda.