Prijatelj mu je u razgovoru rekao da je trebao odustati od deformirane bebe, danas ona izgleda drugačije

3   0   21947   3  LajkDMatt i Sara Martin dugo su pokušavali dobiti bebu, no nažalost nije bilo uspjeha. Kad su izgubili nadu, odlučili su se za umjetnu oplodnju i ubrzo saznali da će dobiti blizance. Trudnoća je protekla bez ikakvih problema, no na porođaju se dogodilo nešto što nisu očekivali.

U travnju prošle godine sve je bilo spremno za rođenje njihovih sinova. Stariji sin, Jack Carson, rođen je u 10:46 ujutro i sve je bilo u redu s njim. Dvije minute kasnije, na svijet je stigao i drugi sin, Cam Dawson. Liječnici i medicinske sestre su odjednom zašutjele. Mamu je to zabrinulo pa je odmah pitala što nije u redu. Ni muž Matt, koji je bio pokraj nje, nije znao što se točno događa. Jedna medicinska sestra je na njihova panična pitanja samo odgovorila "Bit će sve u redu.".

Par je kasnije saznao da njihov mlađi sin Cam ima deformaciju gornje usne i nepca, što je značilo da će ga morati hraniti na poseban način. Iako su Matt i Sara voljeli oba svoja sina, prvi dani nakon porođaja bili su puni raznih emocija. Obitelj i prijatelji plakali su kao da se nešto strašno dogodilo. Najgori dio bio je kad im je netko rekao da su ga trebali pobaciti.

Par je nešto kasnije upoznao estetskog kirurga koji je preuzeo slučaj malog Cama. Četiri mjeseca nakon rođenja, dječačića je pripremao za prvu operaciju. S 18 mjeseci je išao na zahvat koji mu je olakšao disanje i hranjenje. Operacija je odlično prošla, a rana je zacijelila i dječaku pojednostavila život. Evo kako je nakon toga izgledao.
31.5.2019. 21:45:18
3
Prijatelj mu je u razgovoru rekao da je trebao odustati od deformirane bebe, danas ona izgleda drugačije
Komentari (3)
Slatka mala bebica, cleft palate danas fakat nije problem, nije plasticna kiryrgija samo za cice
31.5.2019. 13:20:22
1
Pobronik sam prava na izbor, ali nekome reći da su trebali abortirati svoje dijete, i to nakon što je već rođeno... za to moraš bit' toliko govno da te ni KraDeZe ne bi htio u svojim redovima.
1.6.2019. 0:10:52
2
palčić gore! nebih im bio u koži, ali da jesam, znam što bih rekao ovim "pametnicama"..
1.6.2019. 12:37:26
1

KATEGORIJE