Muž je slikao ženu kako u krevetiću leži pokraj bebe, sljedećeg jutra mu je otkrila srceparajuću istinu

2   1   30651   1  LajkGNitko ne voli čuti bebu kako plače, pogotovo kad je riječ o vlastitom djetetu, no ne reagiraju svi roditelji na jednak način. Dayna Mager iz Michigana znala je kako treba reagirati, pogotovo nakon što je doživjela nešto što ju rastužilo i potaknulo na razmišljanje.

Dayna je sretnom braku. Nakon duge veze udala se za Matta, muškarca kojeg je upoznala još na koledžu. Zajedno su dobili i bebu te joj dali ime Luella. Pružali su joj puno ljubavi, a brižna mama išla je i korak dalje kad je njena beba jedne večeri počela plakati. Njen muž ju je slikao nakon što se te večeri vratio kući. Na internetu je podijelio fotku na kojoj Dayna leži s Luellom u dječjem krevetiću, a javnosti su kasnije otkrili i razlog zbog kojeg je to učinila. Sve mu je ispričala.

Naime, bračni par je nedavno bio na jednom koncertu na kojem je i jedan misionar držao govor. Pričao je o sirotištima u Ugandi i tužnoj sudbini beba koje borave u tim sirotištima. Bebe su često plakale, no muškarac je primijetio nešto što ga je jako dirnulo.

Okupljenima je ispričao kako te bebe nakon nekog vremena prestanu plakati jer primijete da ih nitko ne dolazi držati, grliti, utješiti... Veliki dio vremena provedu same jer ih ondje nitko ne želi. Zbog toga se misionaru učinilo kao da su bebe odustale od plakanja te izgubile nadu i životnu volju.

Daynu je ova priča jako dirnula i potakla na razmišljanje. Srce joj se slomilo. Tada je obećala samoj sebi da nikad neće dopustiti da se malenoj Luelli dogodi nešto slično. Obećala je da će uvijek biti uz svoje dijete i pružiti joj što više ljubavi i pažnje. Te večeri je i Luella prije spavanja počela plakati. Mama je ušla u njen krevetić, zagrlila je i tako su zajedno zaspale.
4.6.2019. 23:10:00
1
Muž je slikao ženu kako u krevetiću leži pokraj bebe, sljedećeg jutra mu je otkrila srceparajuću istinu
Komentari (1)
da, a djeci u Ugandi ne treba zagrljaj pošto ne plaču više
5.6.2019. 9:02:34
0

KATEGORIJE