Dječaci su potajno ušli u dvorište stare bake, rasplakala se kad je shvatila pravi razlog

Dječaci su potajno ušli u dvorište stare bake, rasplakala se kad je shvatila pravi razlog
4K
https://www.youtube.com/watch?v=08LEqgvqUKM
Mnogim starijim ljudima domovi za stare i nemoćne osobe nisu mjesto na kojima žele provesti svoje posljednje godine života. I Gerry Suttle je već u svojim sedamdesetima, no i dalje živi u svojoj kući, sama.

Iako samački život nije pretjerano lijep, baki Gerry se 2015. godine pojavio dodatan problem. Prekršila je zakon jer joj je dvorište bilo zapušteno, a trava je bila narasla na više od 45 centimetara. Lokalne vlasti su joj navodno poslali upozorenje, no starica je rekla da pismo nikad nije dobila. Mislili su da je poziv na sud namjerno izignorirala pa je policija izdala nalog za njeno uhićenje. Bio je to pravi šok, ne sam za nju, nego i za čitavu javnost.

Međutim, onda se problem riješio sam od sebe. Kada je grupa dječaka saznala za njene probleme, odlučili su ući u njeno dvorište i pokositi travu. Priključio im se još jedan susjed pa su sve riješili u nekoliko sati. Baka im je bila jako zahvalna. Najviše su je iznenadili dječaci koji su se ovoga prvi sjetili i bez previše razmišljanja došli pomoći.

Najnovije