Žena je silno željela zatrudnjeti, a onda joj je doktor otkrio da je napravio veliku pogrešku

2   0   5226   0  LajkDCarolyn i Sean Savage silno su željeli imati veliku obitelj. Vjenčali su se 1993. godine, a godinu dana kasnije dobili su svoje prvo dijete. Sve je išlo po planu, no njima je cilj bio imati još djece. Međutim, to nije bilo tako jednostavno.

Carolyn se zaista namučila kako bi dobila drugu bebu. Imali su više neuspješnih pokušaja, ali su na kraju ipak uspjeli. Deset godina su bili roditelji 2 djece, a onda su odlučili još jednom proširiti obitelj. Dobili su i treće dijete, a nakon toga su se odlučili za umjetnu oplodnju jer im je bilo sve teže na prirodan način dobiti dijete. Međutim, odluka da dobiju svoje četvrto dijete zauvijek im je promijenila živote.

2009. godine Carolyn je išla na implantaciju embrija koja je prošla uspješno, no pojavio se jedan problem. Nazvao ih je doktor i priznao da je napravio veliku pogrešku. Zamijenio je njihov embrij s embrijem drugog para. To je značilo da Carolyn nosi tuđe dijete. Morala je donijeti važnu odluku - abortirati ili ne. Znala je da joj je to zadnja trudnoća.

Novonastala situacija zaista ju je šokirala, no odlučila je poduzeti sve kako bi rodila još jedno zdravo dijete. Kontaktirala je drugi par i obećala da će im nakon rođenja predati dijete. Paul i Shannon Morrell bili su joj iznimno zahvalni. Carolyn je rodila zdravog dječačića, Logana, kojeg je pola sata nakon rođenja upoznala s njegovim roditeljima.

Budući da više nije mogla zatrudnjeti, a htjela je još jedno dijete, Carolyn se s mužem odlučila na surogat trudnoću nakon koje im je surogat majka rodila blizanke, Isabellu i Reagen. Tako su umjesto samo jedne bebe nenadano dobili dvije te dodatno proširili svoju veliku obitelj. Carolyn je imala osjećaj da joj je to bila nagrada za ono što je učinila za par koji je dobio Logana.

Nekoliko godina kasnije dogodilo se još jedno čudo. Iako su joj doktori rekli da ne može više zatrudnjeti, Carolyn je ipak ostala trudna i 2014. godine rodila malog Nicholasa. Htjeli su veliku obitelj i dobili su je. Carolyn i Sean sada imaju 6 djece i moglo bi se reći da su prošli nevjerojatnu životnu priču.
21.6.2019. 9:45:21
2
Žena je silno željela zatrudnjeti, a onda joj je doktor otkrio da je napravio veliku pogrešku
Komentari (0)

KATEGORIJE