Tata je primijetio da je djeci u bolnici jako dosadno pa mu je pala na pamet genijalna ideja

3   0   3591   2  LajkGBudimo iskreni - bolnice su dosadne. Teško je cijeli dan ležati u krevetu, ništa ne raditi. Dobro, odraslima je možda malo lakše jer se najčešće zabave gledanjem TV-a ili čitanjem knjige, no mlađim pacijentima nije jednostavno ležati danima i dosađivati se.

To je bilo jasno i Kevinu Gatlinu, pogotovo nakon što je u bolnici posjetio prijateljevog sina. Vidio je da je djetetu jako dosadno u bolničkoj sobi pa mu je pala na pamet genijalna ideja. Počeo je praviti posteljine na kojima bi se mali pacijenti mogli igrati. Na njima su bile nacrtane razne društvene igre za ubijanje dosade, ali i one edukativne.

Kevin je nakon nekog vremena ovu ideju pretvorio u tvrtku "Playtime Edventures" koja se specijalizirala za izradu ovakvih posteljina. Na njih su isprintali više od 50 igara koje mogu igrati sami ili s prijateljima, članovima obitelji... Kevin je priznao da mu je u dizajniranju prvih posteljina pomoglo 5 učitelja, žena i majka.

Posteljine može kupiti bilo tko, no tvorac ove ideje istaknuo je da mu je daleko najvažniji dio ovog projekta doniranje posteljina bolnicama kako bi pomogao klincima koji ovako nešto trebaju najviše. Surađuju i s raznim dječjim domovima te sigurnim kućama u kojima samohrane majke žive sa svojom djecom. Kako bi pomogli što većem broju djece, tvrtka je omogućila da i drugi kupe i doniraju posteljine svim ovim bolnicama i domovima. Projekt je odlično prihvaćen od strane ljudi diljem svijeta, a naravno i doktora, roditelja i djece.

Zanima li vas sad kako izgledaju ove posteljine? Pogledajte slike! :)
24.6.2019. 12:35:00
3
Tata je primijetio da je djeci u bolnici jako dosadno pa mu je pala na pamet genijalna ideja
Komentari (2)
Prikaz kako nekad i jeftine ideje mogu biti plodonosne(čitaj lovonosne).U svakom sličaju svaka čast tipu na fenomenalnoj poslovnoj ideji.Jedino,možda bi kraj ove objave moglo pisati i PROMO no na tome nečemo inzistirati zbog klnca jer na kraju samo su oni bitni i važni!
24.6.2019. 13:12:13
0
Fail ovakve ideje je što su plahte u bolnici s razlogom bijele - jer se dobro prokuhavaju i dezinficiraju. Ovakva plahta bi preživjela ravno jedno pranje
24.6.2019. 15:56:35
0

KATEGORIJE