Tjedan dana je prala zube ugljenom, a onda je otkrila kako joj usta izgledaju nakon 7 dana

Tjedan dana je prala zube ugljenom, a onda je otkrila kako joj usta izgledaju nakon 7 dana
17K
Kate je u zadnjih dvadesetak godina svakodnevno koristili otprilike istu pastu za zube s biljem i mirisom metvice. Svoje zube pere dva puta dnevno.

Nedavno je počela kupovati one paste koje na pakovanju obećavaju brzo i jednostavno izbjeljivanje zubi, no rezultati nisu bili baš najbolji. Shvatila je da su sve one reklame nerealne i da su joj zubi skroz isti kao i prije.

Nakon toga čula je za aktivni ugljen i izbjeljivanje zubi pomoću njega. Iako zvuči čudno prati zube crnim ugljenom, vidjela je komentare na internetu u kojima su ljudi tvrdili da ovo stvarno djeluje. Htjela se sama uvjeriti. Kupila je kapsule aktivnog ugljena, pročitala upute i tjedan dana na ovaj način prala zube. Svoj čudni ritual slikala je svakodnevno, jedva je čekala vidjeti rezultat nakon 7 dana.

I, što se dogodilo? Na kraju tjedna slikala je usporedbu i zaključila da joj je aktivni ugljen zaista pomogao, ali samo malo. Rekla je da je očekivala puno "dramatičniju" razliku, no to se nažalost nije dogodilo.

Zaključak? Kaže da sigurno neće odustati od obične paste za zube, ali bi svejedno preporučila aktivni ugljen nekome tko želi (bar pokušati) izbijeliti zube. Kod nekih je očito efikasniji, kod drugih malo manje. Na slikama možete vidjeti što je slikala tijekom tjedna i kako je izgledao konačni rezultat.

Najnovije