Dobila je zadatak redizajnirati tuđi stančić za samo 650 kuna, vlasnik je bio iznenađen kad je vidio ovo

2   0   6204   2  LajkDStručnjakinja za uređenje prostora Lauren Makk dobila je zadatak redizajnirati stančić u New Yorku za samo 100 dolara. Zvuči nemoguće. Što se može obaviti za toliko malo novca? To se sigurno pitao i vlasnik ovog malog stana, no na kraju je bio iznenađen rezultatom. Pogledajte što je napravila.
28.6.2019. 8:40:13
2
Posjeti originalni url: youtube.com
Komentari (2)
neki dan u Bauhausu... žena na kasi s kolicima punum raznih kantica s bojom... čeka na kasi... pušta ljude pred sebe... dolazi lik... nadrkan k'o divlja svinja.. i sad krene rasprava...koji će na qratz sve te boje... pa dogovorili smo se.. pa ovo pa ono i veli lik - ja to neću platiti... neću ni ja - veli ona... i sad drž nedaj, hoće neće i u jednom momentu lik odlazi van i viče - joooj jebote, kad te još jedamput ulovim da gledaš onu Mirjanu Mikulec !!!
6.7.2019. 14:40:10
0
Dakle moram se složiti s njim jerbo to što ta baba radi po televiziji je trovanje najniže vrste! Uzmeš kist i prefarbaš staru komodu, pa više nije ružna hrastova nego bijela! Ta-daaa ! Osim što netko tko to nikad nije radio (uglavnom ženska populacija - nek mi bude oprošteno, nisam seksist!) ne vidi jebenu komodu izbliza nego samo izdaleka na ekranu i ona je fakat bijela. No kad to stvarno napraviš "samo tako" to je ružno do zla boga..... Temu paleta nema smisla otvarati... :-)
6.7.2019. 14:43:20
0

KATEGORIJE