Mali psiho test: Što ste na slici prvo primijetili? Odgovor bi mogao otkriti što vas najviše muči

2   0   13884   3  LajkDIako je ne primjećujemo previše, naša podsvijest govori o nama puno više nego što mislimo. Naše oči vide cijelu sliku, no naš um odmah izdvaja detalje koje smatra najbitnijima i koji su često povezani i sa stvarima koje nas u tom trenu najviše muče. Što ste vi prvo primijetili na ovoj slici?

Crne pantere:
Najveći razlog vašeg stresa je vaša veza. Osjećate da ona polako propada i ponekad niste sigurni ima li ona uopće smisla. Iskomunicirajte to s partnerom.

Lavovi:
Vaš najveći problem su odgovornosti koje ste dugo nosili sa sobom. Navikli ste na to da cijelo vrijeme morate voditi brigu o svemu i svačemu pa ste počeli sebe zapostavljati. Zbog toga ste živcima ponekad "na rubu". Opustite se, u redu je ponekad biti sebičan i prvenstveno misliti na sebe.

Zebre:
Vaša najveća briga je vaše zdravlje ili zdravlje nekoga iz obitelji. Briga o zdravlju je dobra stvar jer vas tjera da zdravije živite, no ne pretjerujte. Pretjerana briga može dovesti do velikih problema.

Žirafe:
Najviše vas brine novac i posao. Ponekad se bojite da ćete dobiti otkaz zbog loše obavljenog posla. Ako mislite da niste dovoljno dobri, pokušajte naučiti par novih stvari.

Plava ptica:
Vaš najveći strah je samoća. Ljudima su dani ispunjeni društvenim mrežama, porukama, emailovima, podijeljenim fotografijama i sve je to dobro, no virtualna komunikacija nije ista kao i ona oči u oči. To je ono što vam više treba.

Ostale ptice:
Želite s nekim razgovarati o svojim osjećajima, no ne osjećate se ugodno u tome jer smatrate da to drugoj osobi neće biti važno. Ne bojte se, razgovarajte o svojim osjećajima. Uvijek će se naći osoba koja će vas rado poslušati.
12.7.2019. 22:00:13
2
Mali psiho test: Što ste na slici prvo primijetili? Odgovor bi mogao otkriti što vas najviše muči
Komentari (3)
ma da ziher
12.7.2019. 13:43:57
1
A ja sam prvo primjetio crvenu krošnju drveta. Kud ja spadam?
12.7.2019. 17:28:48
1
Nebu mene.. me too
12.7.2019. 23:31:57
0

KATEGORIJE