Mama je saznala da njena kći zadirkuje ostale učenike, kasnije je otkrila kako ju je kaznila

Mama je saznala da njena kći zadirkuje ostale učenike, kasnije je otkrila kako ju je kaznila
11K
Amanda Mitchell mama je iz Kanade koja se našla u škakljivoj situaciji nakon što je u školi saznala da njena kćer Hannah psihički zlostavlja kolegicu iz razreda. Iako ju je vijest pomalo šokirala, znala je mora nekako reagirati. Na Facebooku je objavila priču o tome kako je svojoj Hanni očitala lekciju, a njena objava izazvala je puno pozitivnih reakcija. Pročitajte što je mama učinila.

"Obično ne objavljujem ovakve stvari no Hannino ponašanje me jako razočarala, morala sam ovo podijeliti s vama.

Da skratim priču, u petak me nazvala njena profesorica i ispričala mi kako se Hannah ponaša u cijeli tjedan. Nekoliko puta su je vidjeli kako se šeće po hodnicima za vrijeme nastave. Zadirkivala je jednu od svojih prijateljica i stvarno joj povrijedila osjećaje, a čak je i profesorima pričala gluposti o drugim profesorima. Općenito se ponašala kao šupčina. Da, napisala sam "šupčina". Zašto? Zato što se stvarno tako ponašala.

Rezultat svega toga je - prazna soba. Trenutno nema ništa. Dobrodošla u maminu kaznionicu, mala. Cijeli tjedan će nositi istu odjeću koju ću prati nakon što legne u krevet, no neću joj to reći. Prestroga kazna? Mislim da nije. Ako nastavi ovako kršiti zakon, rezultat je zatvor, a to nikako ne želim svojoj djeci. Mislim da je problem ove generacije nedovoljno kažnjavanje. "Kažnjavanje je loše, trebali bismo samo podržavati djecu i ignorirati loše ponašanje!" - e pa neće moći, bar ne u ovoj kući!

Hannah će morati zaslužiti da joj vratim stvari. Ovaj tjedan će svaki dan 50 puta napisati 'Neću lagati. Bit ću dobra prema drugima. Lijepo ću se ponašati u školi. Sama odlučujem o svojim postupcima (prijateljicu je okrivila za svoje loše ponašanje). Sama odgovaram za svoje postupke.' Neka na teži način nauči da nije dobro ponašati se kao šupčina."