Baka Slavna je lagala o bijegu na drvo pred poplavom?

Baka Slavna je lagala o bijegu na drvo pred poplavom?

Screenshot: YouTube

PRIČA koja je pred dva mjeseca obišla regiju, o baki Slavni iz Obrenovca koja je dvije noći provela na drvetu čekajući spas od poplava, dobila je nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, njezin susjed Dragi Marković za B92 kazao je da je ona cijelu priču izmislila, a da joj je kao inspiracija poslužila priča njezine susjede: "Otkako je ja znam, a to je četrdeset godina, ona plasira laži, ali ih je sada i medijski plasirala i debelo naplatila. Ta žena nije bila na jasenu, već u potkrovlju, u kući koja se nalazi u Obrenovcu, i za sve to vrijeme je komunicirala sa mnom, dok sam stajao na prozoru i čekao pomoć", tvrdi on.

Dodao je da je Slavna Lazić priču čula od Vesne Tešanović, koja je stvarno provela noć na drvetu: "Tu priču Slavna je čula kad se voda povukla iz dvorišta, od gospođe Vesne Tešanović koja je došla sa svojim sinom i ispričala kako je provela noć na drvetu, ali ne na jasenu, nego na nekom manjem stablu. Slavna je čula i plasirala tu priču, čak je i plasirala priču da smo je mi susjedi pokrali", završio je Marković, prenose srpski mediji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara