Dobitnik Jokera podigao svoje milijune: Cijelo vrijeme vjerovao sam u dobitak

Dobitnik Jokera podigao svoje milijune: Cijelo vrijeme vjerovao sam u dobitak

Foto: Hrvatska Lutrija

POČETAK srpnja donio nam je četvrtog dobitnika Joker broja ove godine, a deset dana nakon osvajanja Jackpota dobitnik se javio na blagajnu Hrvatske Lutrije. Iznos od 2.747.125,90 kuna donio mu je Joker broj 081946.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igrač je svoj listić za Loto 7/39 odigrao na dan izvlačenja, 2. srpnja na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Zagrebu, Tržnica Jarun. U pratnji obitelji stigao je na blagajnu i želio je vijest o dobitku zadržati samo među najbližima.

"Taj Joker broj izabrao sam prije nekoliko godina i uvijek sam uplaćivao isti listić. Iako je supruga stalno govorila da je ta moja igra uzaludno bačen novac, ja sam nekako cijelo vrijeme vjerovao u dobitak. Bilo je trenutaka kada sam pomišljao da je sve to namješteno i da nikada ništa neću osvojiti, ali nada je ipak bila jača. I sada sam, prije podizanja dobitka, odmah uplatio listić, jer vrijeme je da osim Jokera pogodim i sedmicu", rekao je.

"Igram i dalje, jer sad sam tek uvjeren da mogu još nešto osvojiti. Sve ću podijeliti obitelji, svima jednako, jer djeca i supruga su jedini koji znaju za dobitak. Supruga nekoliko dana uopće nije vjerovala da sam zaista osvojio Jackpot, a mislim da još uvijek nije svjesna kako smo postali pravi milijunaši", zaključio je sretan dobitnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara