Istetovirao čitavu glavu jer želi biti "najslavniji na svijetu"

Istetovirao čitavu glavu jer želi biti "najslavniji na svijetu"

Foto: Instagram

U MORU glupih priča kojima smo svakodnevno bombardirani, neke se posebnu ističu, a u takve bez ikakve sumnje spada i ona 24-godišnjeg Kanađanina Vina Losa.

Naime, maneken iz Montreala želi biti, kako sam tvrdi, "najslavnija osoba na svijetu", ali svoj cilj ne namjerava postići nekim posebnim talentom već - tetoviranjem lica.

No, koliko god suludo zvučalo, u vrijeme kada slavni postaju i zatvorenici čija se fotografija proširila internetom, priča i planovi Vina Losa ne djeluju posebno nevjerojatno ili neizvedivo. Štoviše, pažnju medija je već privukao.

Tetovirati se počeo kad je imao 16 godina, ali za razliku od ostalih ljubitelja tetovaža, lice (i tijelo) nije oslikao crtežima već riječima kao što su "slava", "kriv", "vrisak", "igra", "sad" i "seks bomba", a trbuh je ukrasio vlastitim imenom.

No, koliko god glupavo njegov plan zvučao, to nije omelo novinarku VICEA da s njim ozbiljno popriča jer kako je sama napisala, napalila se kada je pogledala u njegove smeđe oči.

"Tetovaže biram tako da odem na YouTube, slušam velike hitove i istetoviram riječi koje mi se sviđaju. Primjerice, "Na vrhu svijeta" uzeo sam iz pjesme The Cataracsa, ali to je ujedno i ono što želim. Želim vladati svijetom. Što se imena gradova tiče, htio sam pokazati da smo svi na istom nivou. Granice još uvijek postoje, ali ne na isti način kao i prije. Neovisno o tome živite li u Zurichu ili Sydneyju ja utjelovljujem sve to. Želim utjeloviti pop kulturu. Pogledat ćete me za 100 godina i vidjeti stanje pop kulture ranih 2010-ih", govori Los.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara