Lekcija za kćer: Postao "najbolji tata na internetu" nakon što se pojavio u vrućim hlačicama na obiteljskoj večeri

Lekcija za kćer: Postao "najbolji tata na internetu" nakon što se pojavio u vrućim hlačicama na obiteljskoj večeri

Foto: Becky Mackintos/Dadshortshorts.com

JEDAN se tata iz Ute, kojem je dozlogrdilo gledati svoju kćer tinejdžericu u prekratkim hlačicama, odlučio povući zanimljiv potez.

Naime, Scott Mackintosh pokazao joj je kako se osjeća kad je vidi u takvoj odjeći kako bi ona shvatila da to što nosi nije "slatko kao što ona misli" i to tako što je sam odjenuo "vruće traperice" na obiteljsku večeru u restoranu. Sve je upotpunio i majicom na kojoj je pisao "Najbolji tata ikad", a fotka koju je objavila njegova supruga Becky na svom blogu ubrzo se proširila društvenim mrežama, piše NY Daily News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U našoj obitelji imamo prilično čvrste smjernice o skromnosti. Ja vjerujem da način na koji se odijevamo šalje poruku o nama i utječe na to kako se ponašamo i kako se ljudi ponašaju prema nama", napisao je ovaj otac sedmero djece na supruginom blogu, a otkad se fotka proširila društvenim mrežama, Mackintosh je zaradio titulu najboljeg tate na internetu. Barem u ovom tjednu.

Na svoj se potez odlučio nakon što njegova kći nije željela presvući kratke hlačice koje je izabrala odjenuti na spomenutu obiteljsku večeru. Kaže da je kći "uspio slomiti" u trenutku kad su došli do slastičarnice: "Odbila je ući unutra s ocem koji je tako sramoti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara