Loš tjedan za Daily Mail: Prvo ih popljuvao Clooney, sada stiže tužba od Angeline Jolie

Loš tjedan za Daily Mail: Prvo ih popljuvao Clooney, sada stiže tužba od Angeline Jolie

Foto: Hina/Epa

ANGELINA JOLIE namjerava podići tužbu protiv Daily Maila zato što su objavili video iz njezine narkomanske prošlosti.

Glumica objavu videa smatra napadom na svoju privatnost, piše Times. Podsjetimo, video je prvi objavio tabloid National Enquirer. 16-minutnu snimku dao im je bivši diler Franklin Meyer koji tvrdi da je nekoliko godina glumicu opskrbljivao drogom.

Nije poznato zašto glumica ne namjerava tužiti i National Enquirer, a neki strani mediji pretpostavljaju da se okomila na Daily Mail zato što su u čitavu priču uvukli i njezinu obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije poznato s kim Angelina razgovara na snimci, Daily Mail je napisao kako je s druge strane telefonske žice bio njezin otac Jon Voight, a vodili su razgovor o njezinom bratu Jamesu i majci Marcheline Bertrand.

"Ova priča o Angelini je drevna povijest. Takve slike lutaju okolo godinama. Enquirer je već objavljivao takve slike. Samo ponavljaju staru vijest jer misle da su ju ljudi zaboravili i na nju stavljaju etiketu 'ekskluzive'", rekao je za NY Daily News izvor iz filmske industrije.

Daily Mail je danas uklonio video sa svoje web stranice.

Vijest o tužbi Angeline Jolie stigla je u jeku rata koji protiv njih vodi George Clooney kojeg su razbjesnili kada su napisali da se majka njegove zaručnice protivi njihovom braku iz vjerskih razloga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara