Nick Gordon moli Bobbyja Browna da mu dopusti vidjeti Bobbi Kristinu

Nick Gordon moli Bobbyja Browna da mu dopusti vidjeti Bobbi Kristinu

Foto: Twitter

SUPRUG Bobbi Kristine Brown Nick Gordon očajnički moli njenog oca da mu dopusti da bude iz nju u bolnici. Kći Whitney Houston leži u komi, a Gordon je nije vidio od onog dana kad je završila u bolnici. Pokušao je doći do nje odmah nakon hospitalizacije, nakon što su je on i prijatelj izvukli iz kade u nesvjesnom stanju 31. siječnja.

Gordonu je izdana sudska zabrana približavanja Kristininom ocu Bobbyju Brownu i ostalim članovima obitelji Houston, zbog čega ne smije ući u njenu bolničku sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nick je pokušao učiniti sve da je vidi uz pristanak obitelji", rekao je njegov odvjetnik, koji još nije poduzeo pravne akcije kako bi njegov klijent vidio ženu s kojom je živio.

"Poštovao je obiteljsku želju i zbog toga nije ulazio u bolnicu i riskirao sukob s njima, ali očajnički želi biti s onom koju voli i nada se da će njegova želja biti ispunjena", dodao je odvjetnik.

Policija u međuvremenu provodi istragu o tome što se dogodilo 21-godišnjakinji, a Gordon tvrdi da su modrice pronađene na njenom tijelu nastale tijekom oživljavanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara