Picasso u Klovićevim dvorima: Index vas vodi na najpoznatiju izložbu u gradu!

Picasso u Klovićevim dvorima: Index vas vodi na najpoznatiju izložbu u gradu!

Foto: PR

"PICASSA" je do sada posjetilo više od 30 tisuća zaljubljenika u umjetnost. Osim izložbe, u Galeriji se svakog utorka u 19 sati održavaju predavanja sa specifičnim temama vezanima uz lik i djelo autora koji je bio i ostao nepresušan izvor inspiracije umjetnicima, istraživačima, likovnim kritičarima te cjelokupnoj stručnoj javnosti.

Izložba Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz donosi 56 slika i skulptura najslavnijeg majstora 20. stoljeća. Izložbu svi zainteresirani mogu pogledati do 7. srpnja 2013. godine i to svaki dan od 10 do 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena pojedinačne ulaznice za odrasle iznosi 70 kuna, a za grupe od najmanje 15 osoba uz uključeno stručno vodstvo 60 kuna; ulaznica s popustom za učenike, studente i umirovljenike iznosi 50 kuna, dok je za grupe 40 kuna. Cijena obiteljske ulaznice koja uključuje dvoje odraslih i dvoje djece iznosi 100 kuna, a djeci do šest godina ulaz je besplatan.

Index vas vodi na najpoznatiju izložbu u gradu, a dijelimo dva puta po dvije ulaznice. Podatke pošaljite uz naslov na e-mail index.nagrada@gmail.com i najbrži osvajaju po dvije ulaznice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara