PlayOne predstavlja novi singl i spot "This Is The Night"

PlayOne predstavlja novi singl i spot "This Is The Night"

Foto: Press

PRODUCENTSKI duo PlayOne (Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay) 2014. godinu će, između ostalog, zasigurno pamtiti po uspješnoj turneji i spektakularnim nastupima u preko 20 najboljih hrvatskih klubova, koje je popratilo više od 40.000 ljudi diljem Hrvatske.

Prošlu je godinu definitivno obilježio i njihov uspjeh na svjetskom tržištu. Njihova dugogodišnja suradnica, house diva Barbara Tucker okupila je velik broj svjetskih vokalista i top remixera da produciraju singl za svjetski humanitarni projekt za zbrinjavanje beskućnika "We Can Heal", među kojima je i PlayOne dobio svoju šansu. Prvo izdanje istoimenog singla uključuje verzije PlayOnea te etabliranih svjetskih producenata i DJ-a kao što su Frankie Knuckles ("Godfather of House Music") & Eric Kupper, DJ Spen & Gary Hudgins te Rhemi. PlayOneov remix pjesme "We Can Heal" osvojio je 1. mjesto na svjetskoj top listi Traxsource Electro House Top 100.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednako obećavajuće PlayOne je započeo i ovu godinu, tako što su konačno lansirali svoj dugo najavljivani singl pod imenom "This Is The Night". Singl je izašao u dvije verzije, Future House RMX i EDM Club Edit, a autorski ga potpisuju Darko Juranović D'Knock, DJ Fresh Jay i Jelena Majić. Za produkciju i aranžman je odgovoran dvojac PlayOne, dok su na pjesmi vokalno ugostili svog suradnika iz Londona Amricka Channu, poznatog po nastupima za velike brandove i popularne klubove diljem svijeta (Pacha, Ministry of Sound, Heineken, Hed Kandi, Stereo Sushi, WMC itd.), koji ujedno potpisuje izdanja za Pyramidal, Pacha Ibiza i Housesession Germany, a s PlayOneom je surađivao na jednom od njihovih prethodnih singlova "Can I Get Some Love".

Osim Amricka Channe, na novom se singlu kao featuring vokal pojavljuje i jedna od autorica pjesme Jelena Majić (JM), koja je inače stalna suradnica labela Liveinthemix music. Video spot za pjesmu "This Is The Night" je nastao u produkciji Liveinthemix music labela i Ultrastar videa. Potporu PlayOneu, po pitanju novog singla, dali su njihovi brojni vanjski suradnici, a u toku su i pregovori s vanjskim izdavačem te potencijalnim remixerima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara