Počinje Jarun Piknik Festival

Počinje Jarun Piknik Festival

Foto: Press

SUTRA počinje Jarun Piknik Festival 2013. i traje do nedjelje 05. svibnja. Otok hrvatske mladeži na jarunskom jezeru postaje centar regionalne gastronomije kada je roštilj u pitanju, a u pet festivalskih dana na festivalu nastupaju najveće regionalne glazbene zvijezde. Ulaz na festival do 19 sati je besplatan za sve posjetitelje!

Sarajevska legenda Halid Bešlić otvara glazbeni dio festivala. Na središnjoj festivalskoj pozornici predstavit će novi album Romanija, ali i svima nam znane stare hitove. Rock pozornicu otvorit će Zabranjeno pušenje. U narednim nas danima očekuju nastupi Jelene Rozge, klape Intrade, Jole, Marijana Bana, Opće opasnosti i drugih.

Festival otvara vrata svim posjetitljeima već u 10 sati ujutro, a u 18 sati naši proslavljeni vaterpolisti i rukometaši, te osobe iz društvenog života Hrvatske pripremat će roštilj u humanitarne svrhe.

Posjetitelji Jarun Piknik Festivala za dolazak na lokaciju Otoka hrvatske mladeži od ulaza na Jarunsko jezero mogu koristiti besplatni vlakić koji će prometovati tijekom cijelog dana. U slučaju kiše svi prostori na kojima se odvija glazbeni program su natkriveni.

Pet će dana posjetitelji moći uživati u vrhunskoj regionalnoj gastronomiji, za najmlađe tu je veliki zabavni park koji će biti otvoren svih pet dana, igraonice i kino, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.

Ulaz na Jarun piknik festival tijekom dana je besplatan, a nakon 19h naplaćuje se ulaznica po cijeni od simboličnih 20 kuna.

Glazbeni program:

01.05. Glavna pozornica HALID BEŠLIĆ 20.30 h


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rock stage ZABRANJENO PUŠENJE 21.00 h
02.05. Glavna JELENA ROZGA 21.00 h
          

Rock BALAŠEVIĆ TRIBUTE BEND 21.00 h

0

3.05. Glavna TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE 21.00 h
           

Rock MARIJAN BAN 21.00 h04.05.Glavna JOLE 21.00 h
            

Rock OPĆA OPASNOST I KOĆANI ORKESTAR 21.00 h

Više informacija možete naći ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara