Predao se policiji nakon što je guglao svoje ime

Predao se policiji nakon što je guglao svoje ime

Foto: Northerncaliforniamostwanted.org

MUŠKARAC iz Kalifornije predao se policiji nakon što je u Google ukucao svoje ime i otkrio da se nalazi na popisu najtraženijih bjegunaca u državi.

A s obzirom na prirodu njegova navodnog zločina, 27-godišnji Christopher Viatafa nemalo se iznenadio kad je naišao na svoje ime i fotografiju na spomenutom popisu prilikom guglanja samog sebe, piše Independent.

Prema policijskom izvješću Viatafa je 8. kolovoza sudjelovao u izgredu za vrijeme privatne zabave u staračkom domu u San Leandru. Prema njihovim navodima izvukao je pištolj i opalio nekoliko hitaca u tlo prije nego što je bio zamoljen da ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On se možda svega toga skupa naknadno nije ni sjetio, ali onda je pronašao svoje ime na stranici Najtraženiji u sjevernoj Kaliforniji.

Glasnogovornik policije San Leandra kazao je medijima da je Viatafa došao u policiju i kazao da je vidio svoje ime na spomenutoj stranici: "Zato se predao", dodao je. Viatafu sad očekuje tužba, a nikakvi daljnji detalji nisu poznati. Njegov je status u međuvremnu promijenjen u "ulovljen".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara