"Samo u Rumunjskoj": Došao na odmor i shvatio da mu je kuća ukradena i na tom mjestu posađen kukuruz

"Samo u Rumunjskoj": Došao na odmor i shvatio da mu je kuća ukradena i na tom mjestu posađen kukuruz

Foto: Andy Pascali

RUMUNJ Andy Pascali (40) neugodno se iznenadio kada je došao posjetiti kuću u kojoj je ljetovao još prošle godine i shvatio da je ista - ukradena.

Štoviše, umjesto kuće pronašao je polje kukuruza koje je netko na tom mjestu u međuvremenu posadio.

Kad je pozvao policiju kako bi prijavio krađu, policajci su mislili da je riječ o šali sve dok nisu došli u selo Baldovinesti i otkrili da Pascali govori istinu.

"Mislim da se ovo može dogoditi samo u Rumunjskoj. Ukrali su mi kuću, a susjedi su iskoristili priliku i na tom mjestu posadili kukuruz. Apsolutno nevjerojatno", napisao je Andy na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju je priču odlučio podijeliti s medijima kako bi druge upozorio da kupnja kuće u Rumunjskoj možda i nije najpametnija ideja.

Vjeruje da su lopovi s vremenom pokrali sav građevinski materijal pa čak i bodljikavu žicu koju je za svaki slučaj postavio oko kuće (da netko slučajno ne provali i ukrade televizor). 

Andy je izvan sebe, a na svom blogu piše da je kuća bila nedirnuta još krajem prošle godine te da se nalazi u samom središtu sela, okružena ostalim kućama. Smatra da je potpuno nevjerojatno da nitko od susjeda nije reagirao i prijavio krađu čitave kuće.

Čovjek koji je posadio kukuruz tvrdi da nije znao ništa o krađi već je samo iskoristio prazno zemljište.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara