Scarlett Johansson u pregovorima za ulogu u novom filmu braće Coen

Scarlett Johansson u pregovorima za ulogu u novom filmu braće Coen

Foto: JLP

AMERIČKA filmska glumica Scarlett Johansson u pregovorima je za ulogu u novoj drami braće Joela i Ethana Coena "Hail Caesar!", piše časopis Variety.

Ona bi se tako u filmu trebala pridružiti Joshu Brolinu i Georgeu Clooneyju. U pregovorima za ulogu u filmu su i Channing Tatum, Tilda Swinton, Ralph Fiennes i Jonah Hill.

Novi projekt uspješnog redateljskog dvojca smješten je u Hollywood '50-ih godina, a priča će pratiti Eddieja Mannixa - zaštitnika ugleda glumačkih zvijezda koje su vladale Hollywoodom 50-ih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni lik Eddie Mannix je navodno inspiriran stvarnom osobom, potpredsjednikom tvrtke MGM. U vrijeme u koje je radnja smještena holivudske producentske kuće i filmski studiji štitili su ugled svojih glavnih glumačkih zvijezda od raznoraznih skandala ne prezajući od nelegalnih metoda. Metode su uključivale zapošljavanje specijalnih pojedinaca koji bi "sređivali probleme" velikim novčanim isplatama, prijetnjama ili nasiljem.

Johansson bi u filmu trebala imati ulogu glumice koja ostaje trudna u trenutku kada njen film treba ići u produkciju. Vrijeme je pogođeno budući da je Johansson u ožujku objavila da je trudna sa svojim zaručnikom, francuskim novinarom Romainom Dauriacom.

Film bi trebao ići u produkciju ove jeseni a s obzirom na obujam glumačke postave, snimanje njezine uloge ne bi trebalo dugo trajati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara