Slijedi svoje snove: Iako mu je život obilježila cerebralna paraliza student novinarstva vječni je optimist

Slijedi svoje snove: Iako mu je život obilježila cerebralna paraliza student novinarstva vječni je optimist

Foto: Privatan album

NEVEN JURINA TOMIĆ nikad nije želio odustati od svojih snova, a ovom studentu novinarstva oni su se polako ali sigurno počeli ostvarivati.

Iako mu život nije bio "med i mlijeko" jer se rodio s cerebralnom paralizom ovaj hrabri mladić nije klonuo duhom. Štoviše, odlučio je ići odlučno, ukorak sa životom, ne dozvoljavajući da mu išta oduzme snove.

Snove koji su povezani s televizijom i kazalištem. Upravo iz tog razloga Neven prije pet godina upisuje Fakultet političkih znanosti gdje pohađa smjer "televizija", a od ove je godine i vanjski student zagrebačke Akademije dramske umjetnosti gdje sluša nekoliko izbornih kolegija. Veliku strast predstavljaju mu i putovanja pa je tako već obišao mnoge europske destinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da jednog dana posao na televiziji neću dobiti na lijepe oči. Nije me nimalo strah jer to volim i želim", rekao nam je Neven koji u svemu ima podršku svojih profesora.

A kad nije u studentskim klupama, Neven pohađa vježbe tijela i govora, kako bi u svom poslu bio što bolji i u budućnosti svojoj publici dao samo najbolje od sebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara