Šokantna snimka Angeline Jolie otkriva njezinu narkomansku prošlost

Šokantna snimka Angeline Jolie otkriva njezinu narkomansku prošlost

Foto: National Enquirer

ANGELINA JOLIE nikada nije skrivala svoju burnu prošlost, a veliku ulogu u njezinom divljem mladenačkom ponašanju imala je i droga.

Američki tabloid National Enquirer intervjuirao je 68-godišnjeg Franklina Meyera koji tvrdi da je bio njezin diler. On je tabloidu dao 16-minutnu video snimku na kojoj mu Angelina navodno prepričava svoje lude seksualne dogodovštine i nabraja droge koje je probala.

"Angie je bila moja klijentica nekoliko godina. Prodavao sam joj heroin i kokain. Jedan dan me nazvala i željela da dođem do nje. To je bio način na koji mi je govorila da želi da joj donesem drogu. Uz sebe sam taba imao video kameru pa sam ju ponio sa sobom. Kada sam stigao, dao sam joj drogu, a ona je meni dala novac. Izgledala je mršavo i imala je tragove uboda po rukama", ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pitao ju je smije li ju snimati, ona nije imala ništa protiv toga i tada je nastala snimka. Meyer kaže da je u to vrijeme Angelina započela vezu s glumce Billyjem Bobom Thorntonom

"Odjednom mi je počela govoriti o svojim seksualnim tajnama. Rekla je da se Billy Bob šalio s njom i govorio da mu je muškost mala. Rekao joj je da je obdaren kao komarac. Ali Angie mi je onda priznala da je bio obdaren kao konj kada su napokon spavali zajedno. Siguran sad da još uvijek razmišlja o njegovim intimnim dijelovima tijela. Da sam ja Brad, ne bih bio sretan zbog toga", ispričao je.

Tabloid će uskoro u svojem tiskanom izdanju objaviti screenshotove, a kada će u javnost dospjeti i snimka još nije poznato.

U videu Angelina navodno priznaje da je koristila kokain, heroin, extasy i LSD.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara