Što će vam izvanzemaljci, ionako su osuđeni na pakao

Što će vam izvanzemaljci, ionako su osuđeni na pakao

Screenshot: YouTube

KREACIONIST Ken Ham pozvao je na prekid svake potrage za izvanzemaljcima jer oni vjerojatno ne postoje, a ako i postoje, ionako idu u pakao.

"Znate, Biblija jasno nalaže da je Adamov grijeh utjecao na čitav svemir. To znači da su i bilo kakvi izvanzemaljci pod njegovim utjecajem, ali budući da oni nisu Adamovi potomci, ne mogu dobiti oprost grijeha", napisao je u svom blogu ove nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovo ga je inspirirala objava NASA-inih stručnjaka koji su kazali da dokaze o izvanzemaljskom životu očekuju pronaći unutar idućih 20 godina. "Prilično je nevjerojatno da su u bezgraničnom bespuću svemira ljudi sami", kazao je Charles Bolden iz NASA-e prošli tjedan.

Ali Ham, predsjednik organizacije Answers in Genesis, misli da vjerojatno jesmo sami. Napisao je i da je "Zemlja posebno stvorena" te da cijeli lov na izvanzemaljce ustvari potiče "ljudska pobuna protiv Boga u očajničkom pokušaju da se dokaže evolucija!".

Ipak, ako izvanzemaljci postoje, čak ih ni Isus ne može spasiti. "Isus nije postao Bog Klingonaca ili Bog Marsovaca. Samo Adamovi potomci mogu biti spašeni. Božji sin ostaje Bog čovjek kao naš Spasitelj. Štoviše, u Bibliji je jasno da vidimo svog Oca kroz Sina (a Sina kroz Njegovu Riječ). Pretpostaviti da bi izvanzemaljci mogli reagirati na evanđelje je potpuno krivo".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara