"Uz Bandića i Krista protiv komunista"

"Uz Bandića i Krista protiv komunista"

Screenshot: Facebook

OVE JE nedjelje na Facebooku osvanula stranica zanimljiva naziva: "Uz Bandića i Krista protiv komunista".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ali, iako je još uvijek sasvim nova, čini se da autorima baš ne ide od ruke na nju "prizvati" fanove, s obzirom na to da trenutno ima samo četiri "lajka". Donedavno je ta brojka bila pet. Razlog što je jedan otpao mogao bi ležati u tomu što će mnogi na prvi pogled (vjerojatno zbog "poetskog" naziva) pomisliti da se radi o parodiji, ali čini se da su tvorci ipak bili ozbiljni kad su se odlučili na osnivanje.

Naime, u proteklih se dva sata, otkad stranica postoji, netko uistinu potrudio proširiti dobar glas o zagrebačkom gradonačelniku pa su objavljeni brojni linkovi uz afirmativne statuse kao što je: "Naš Milan nemože šutit, ali pravi Katolici neka u duši svojoj zbore, a za Milana Bandića - Božijeg čovijeka neka glasaju. Pobjednik u prvom krugu!", a s nje je "lajkano" druge stranice koje bi trebale pokazati afinetete autora: primjerice one HČSP-a, HDSSB-a, Hrvatskog katoličkog radija ili pak "Prvi i jedini pravi Franjo Tuđman" te "Hrvatska će opet cvasti kad CRVENI odu s vlasti".

Među komentarima ostavljenim na stranici našao se i onaj u kojem jedan korisnik predlaže da se stranica ukine "dok se još više ne osramotiš", a za slučaj da se to stvarno dogodi dosadašnje aktivnosti možete provjeriti u našoj galeriji. Bilo kako bilo, koje su god pobude autora bile za osnivanje ovog fan pagea, jedno mu se mora priznati: naziv je prilično domišljat. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara