Zbog debljine je bila iscrpljena, jadna i nesretna, a onda je smršavila 100 kila

Zbog debljine je bila iscrpljena, jadna i nesretna, a onda je smršavila 100 kila

Foto: Facebook

MICHELLE MAGLIOLO imala je samo 17 godina kada je dosegla težinu od čak 172 kilograma.

Njezino zdravlje bilo je ugroženo. "Imala je puno problema, bila je pretila i na putu da dobije dijabetes i srčanu bolest", kaže njezina majka Mary.

Kada je napokon shvatila da bi zbog debljine mogla ozbiljno oboljeti, a u najgorem slučaju izgubiti život, odlučila je da hitno mora na dijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Morala sam promijeniti svoj život jer su svakodnevne borbe bile strašne i sve mi je bilo teško. Samo od jutarnjeg ustajanja iz kreveta imala sam bolove u leđima. Bila sam mentalno iscrpljena, jadna i nisam se željela maknuti iz kreveta", ispričala je Michelle.

Dobila je obavijest od svojih doktora da joj je odobrena operacija smanjenja želuca, ali odmah ju je poderala i odlučila da će smršaviti sama, bez operativnih zahvata.

Drastično je promijenila svoju prehranu i odlučila se za proteinsku dijetu na kojoj je jela meso, ribu, salate i voće. Uz promjenu prehrane, pet do šest puta tjedno odlazila je u teretanu.

Zahvaljujući dijeti i vježbanju, u 20 mjeseci smršavila je 100 kila i preporodila se. Sada ima 75 kilograma i zdravija je nego ikad.

"Znala sam da će biti jako teško i znala sam da se ovo neće dogoditi preko noći. Moj život se promijenio otkad sam smršavila", kaže Michelle.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara