Balaševićeva kći progovorila o odgoju djece u njihovoj obitelji

Balaševićeva kći progovorila o odgoju djece u njihovoj obitelji

Foto: Instagram

JOVANA BALAŠEVIĆ, kći legendarnog Đorđa Balaševića, za jednu je emisiju otkrila anegdotu iz svog djetinjstva kada je nakon batina koje je dobila u školi njezina mama Olivera došla pred školu i skidala s drveta dječaka koji je tukao njezinu mezimicu.

Jovana se nakon drugog poroda vratila obavezama u kazalištu, ali je kako kaže, stalno na mobitelu ako se nešto dogodi njezinim kćerima Simoni i Petri, pa iritira ostale kolege glumce. Balaševićeva kći smatra da se u odgoju treba ugledati na svoju majku, i izbjegavati "spartanske metode koje kažu da će dijete ojačati ako mu je hladno".

"Mama mora biti tu, moja mama je uvijek bila tu. Skidala je dječaka s drveta kada sam dobila prve batine u školi", rekla je Jovana novinaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina mama Olivera odavno je poznata kao neobičan pedagog. Jednom prilikom priznala je kako, u doba dok je radila kao profesorica tjelesnog odgoja u jednoj gimnaziji u Novom Sadu, učenike koji nisu imali potvrdu o zdravim zubima uopće nije puštala da budu prisutni na nastavi.

Olivera je riješavala probleme u školi, a tata Đole je svoje metode opisao i u pjesmi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara