Ceca gubi titulu: Izabrana najljepša Srpkinja, Danijela Dimitrovska!

Tekst: B.M.
Foto: Press; Blic

IZABRANA je najljepša Srpkinja. Ona je supermodel sa prebivalištem u New Yorku, a zove se Danijela Dimitrovska. Naše susjede poznate su po rasnoj ljepoti, a Danijela je uvjerljivo pobijedila u velikoj akciji magazina Press - "Biramo najljepšu Srpkinju". Na drugom mjestu našla se Tijana Stajšić, dok je Ceca Ražnatović završila kao treća.

Ipak, Ceca je pobijedila u internetskom glasovanju te tako potvrdila svoju popularnost i status miljenice nacije. Poznato je, piše Press, kako su Srpkinje i njihova ljepota najbolji izvozni proizvod i reklama Srbije u svijetu. Pohvalili su se potom brojnim ljepoticama koje su zavele neke od najbogatijih svjetskih muškaraca.

Danijela Dimitrovska, koja je u tako velikoj konkurenciji odnijela titulu najljepše, inače je muza Johna Galliana i miljenica Vere Wang. Izjavila je kako su Srpkinje jedne od najljepših žena na svijetu.

Ljepotica u nastavku dodaje kako je polaskana i iznenađena ovom laskavom titulom, no smatra da osim što je blagoslov, ljepota može biti i veliki teret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miss Interneta Ceca: O Bože, još ću otići na izbor za Miss svijeta

Ceca, Miss Interneta, izjavila je kako je polaskana, i duhovito nastavila sa željama o miru u svijetu. Na pitanje kako je reagirala kada su joj Hrvati dodijelili sličnu titulu, Ceca je odgovorila: "O Bože, još ću otići na izbor za Miss svijeta".

Uz šalu se potom zahvalila hrvatskim fanovima, kojih ima jako puno. Za kraj, Ceca se složila da su Srpkinje među najljepšima u svijetu, a kao najbitnije osobine za ljepotu istaknula je samopoštovanje, karakter i fizički izgled kojim žena treba biti zadovoljna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara