Evo zašto je Romano pobjednik Big Brothera

Evo zašto je Romano pobjednik Big Brothera

Foto: Facebook

SPLIĆANIN Romano Obilinović, kojeg njegovi obožavatelji znaju kao Žorža ili Dragog, cijelo vrijeme bio je glavni favorit za pobjednika Big Brothera. Jedini stanar oko kojeg se prašina digla i prije ulaska u kuću u zagrebačkoj Dubravi od početka do kraja showa bio je isti - jednostavan i neopterećen spletkama i svađama u kući. Mnoge je osvojio i njegov neobični smijeh popračen mahanjem rukama, zbog kojeg su ga prozvali jedinim čovjekom koji se smije rukama.

Osim svojom iskrenošću i neuljepšavanjem sebe i svojih mana, bivši nogometaš srca gledatelja osvojio je s njegove strane potpuno iskrenom ljubavi prema manekenki Marini Raguž, koju je i prije nego što je proglašen pobjednikom krenuo zaprositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ga je ona odbila, pa se pokušao opravdati da joj je htio dati šminku koju je ostavila u kući, Romanu nisu trebale ni dvije minute da iskreno prizna da ju je krenuo zaprositi. Čak ni 183.700 kuna, koliko je dobio nakon pobjede, nije moglo izbrisati tugu s njegovog lica, jer sve što je on te večeri želio bila je Marina.

Gledatelji su brzo shvatili da su mu najveće slabosti koja čašica previše i naravno Marina, zbog koje se svađao sa svakim muškarcem koji joj se približio. Bile su to ujedno jedine svađe u koje se upustio u showu, no čim bi se smirio s onima s kojima se svađao brzo se mirio. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara