FOTO Atraktivna učiteljica u bijegu od policije nakon što je ostala trudna s 13-godišnjakom

FOTO Atraktivna učiteljica u bijegu od policije nakon što je ostala trudna s 13-godišnjakom

Foto: Facebook

ALEXANDRIA Vera, 24-godišnja učiteljica engleskog jezika iz Texasa u bijegu je od policije nakon što je ostala trudna sa svojim 13-godišnjim učenikom.

Pohotna učiteljica je s dječakom bila u vezi od rujna 2015. do siječnja 2016. godine kada je ostala trudna. Njihovu vezu je prva razotkrila ravnateljica škole, Elsa Wright, no kada je suočila Veru s optužbama ona je potpuno ozbiljna rekla da njegovi roditelji podržavaju tu vezu. "Zvali su me na kućne zabave i predstavljali prijateljima kao djevojku njihova sina", ispričala je učiteljica.

Školskom policajcu je rekla da ju je dječak najprije pitao za Instagram profil, a kada mu je ona to odbila otkriti nije se pojavio na nastavi. Vera ga je nakon toga kontaktirala preko društvene mreže da provjeri gdje je i podsjeti ga na domaću zadaću. Učenik joj je odgovorio i pitao je telefonski broj koji mu je dala. Ubrzo su se učiteljica i učenik počeli sastajati i ljubiti, a nedugo zatim je ona otišla k njemu gdje su prvi put imali spolni odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Seksali smo se skoro svaki dan", rekla je istražiteljima.

Kada je ostala trudna, policijskom službeniku je rekla da su njegovi roditelji jako uzbuđeni što će dobiti unuka. Međutim mjesec dana nakon toga, socijalna služba je došla u školu da ispita njihov odnos i tada je Vera školskom policajcu rekla da je pobacila. Nakon toga, ravnateljica je alarmirala policiju tek u travnju kada se u školi naveliko počelo pričati o vezi između učiteljice i učenika. Jedan student je i dao izjavu za lokalnu televiziju. "Hvatao ju je za stražnjicu i to su svi vidjeli", rekao je dječak.

Ubrzo su se javili i Verini susjedi koji su rekli da je dječak stalno bio kod nje, a da je u jednom trenutku kod nje bilo čak pet dječaka, piše Heavy. Učiteljica ima i kćer od 5 godina.

Kada je izdan nalog za njeno uhićenje, Vera nije bila kod kuće. Prijeti joj najmanje 25 godina zatvora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara