FOTO Zabrinuo fanove: Johnny Depp nakon skandala s Amber Heard izgleda grozno

FOTO Zabrinuo fanove: Johnny Depp nakon skandala s Amber Heard izgleda grozno

Screenshot: YouTube

SKANDAL s Amber Heard jedan je od najtežih tijekom njegove dugogodišnje karijere, a optužbe da je digao ruku na uskoro bivšu suprugu Johnnyja Deppa su očito teško pogodile.

Iako i dalje nastupa sa svojim bendom Hollywood Vampires, a jučer je dao i svoj prvi intervju nakon izbijanja skandala, fanovi su ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje.

Glumac je ovoga vikenda posjetio The Comedy Store klub gdje je s prijateljem Dougom Stanhopeom slušao nastup Mata Edgara, a kako se komičar osvrnuo i na njega, Depp se neplanirano popeo na pozornicu i našalio se.

 

Then Mat was joined by Johnny Depp! #johnnydepp

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by World Famous Comedy Store (@thecomedystore) on

Nije spominjao privatni život, baš kao ni tijekom ranije danog intervjua, u kojem je pak rekao da se posljednjih tjedana okrenuo velikoj ljubavi iz djetinjstva - glazbi.

"Sviram od svoje 12. godine, a s 13 sam već nastupao po klubovima Miamija", otkrio je glumac koji u glazbi očito pronalazi utočište od svakodnevice. No, fanovi se pitaju je li to dovoljno, jer na najnovijim fotografijama izgleda umorno i ispijeno.

Na Deppovu stranu u čitavoj priči s Amber ovoga je tjedna stala i njegova bivša djevojka Winona Rider, koja priznaje da su je vijesti o "agresivnom Johnnyju" šokirale, jer je tijekom njihove četverogodišnje veze prema njoj bio "predivan".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara