Gordon Ramsay i Jamie Oliver trenutno ratuju oko totalne gluposti

Gordon Ramsay i Jamie Oliver trenutno ratuju oko totalne gluposti

Foto: Instagram/YouTube

JAMIE OLIVER i Gordon Ramsay vjerojatno su dvojica najpoznatijih kuhara na svijetu koji trenutno vode jednu totalno bizarnu "bitku". I ne, ona nema veze s gastronomijom.

Naime, kuhari su se zakačili oko toga tko ima više djece. Ramsay je optužio Olivera da ga osuđuje jer ima "samo četvero djece", dok on ima pet, piše Daily Mail. Sve je počelo u ožujku kad je Ramsay na ITV-u nazvao Olivera debelim i kritizirao njegovo kuhanje.

 

Objavu dijeli Gordon Ramsay (@gordongram)

Kad su Olivera u kolovozu pitali za komentar, on je rekao da je na TV-u mnogo duže od Ramsayja i da bi ga prije pet godina to možda zasmetalo i da bi tad možda odgovorio na provokacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali on ima četvero djece, ja imam petero djece. Ne želim vrijeđati nečijeg tatu na televiziji, to nije lijepo", dodao je tad Oliver.

No, jučer je Ramsay, čija je supruga Tana imala spontani pobačaj prošle godine, rekao da je taj Oliverov komentar protumačio kao provokaciju i da je njihov mali rat koji je počeo 2009. godine kad se Oliver zauzeo za jednog novinara čijem se fizičkom izgledu Ramsay narugao, bio zabavan sve do tog komentara.

 

Objavu dijeli Jamie Oliver (@jamieoliver)

"Jamie je rekao da ja imam četvero djece, a on petero. Suditi nečiju obitelj prema broju djece je užasno", rekao je Ramsay i dodao da neće pričati s Oliverom dok se ne ispriča njegovoj supruzi Tani.

"Dečki će uvijek biti dečki, ali Tana je bila prestravljena, baš prestravljena", rekao je Ramsay.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara