Isplivale nove tajne Whitney Houston: Prevarila muža s Tupacom

Isplivale nove tajne Whitney Houston: Prevarila muža s Tupacom

Foto: Press

SUDEĆI prema onom što se dosad pojavilo u medijima, autobiografija Bobbyja Browna prepuna je šokantnih otkrića, a nakon što smo doznali da je poševio duha i da je Whitney imala lezbijsku aferu, pjevač je izbacio još jednu "bombu".

Naime, Brown je bio taj kojeg su mediji često razvlačili zbog čestih nevjera, ali čini se da mu slavna pjevačica nije ostala dužna.

The Associated Press koji je primjerak dobio prije ostalih, piše da Brown u knjizi tvrdi da mu je Whitney često bila nevjerna, a osim mnogobrojnih afera s producentima i glazbenicima s kojima je surađivala, posebno ističe vezu s legendarnim reperom Tupacom Shakurom.

I premda nisu otkrili ostale detalje, tvrde da se Brown nije suzdržavao što se njegovih propusta tiče pa se u knjizi osvrće i na niz seksualnih afera koje je imao (između ostalih i s Janet Jackson i Madonnom), ali i problema s drogom i čestim uhićenjima koja su danas, tvrdi on, iza njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U knjizi demantira i sve one napise medija koji su ga godinama krivili da je slavnu pjevačicu "iskvario" i navukao na kokain. On tvrdi da je Whitney drogu koristili puno prije nego on.

Sve u svemu, "Every Little Step" kna police stiže 13. lipnja i očito je prepuna zanimljivih otkrića, a pitanje je što ćemo u naredna tri dana još doznati.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara