Ispovijest muške sponzoruše: Dečko mi sve plaća i daje džeparac od 20.000 kuna mjesečno

Ispovijest muške sponzoruše: Dečko mi sve plaća i daje džeparac od 20.000 kuna mjesečno

Foto: Twitter

NEZAPOSLENI 24-godišnjak Edward Oliver iz Londona uživa u raskošnom životu, odijeva se u dizajnersku odjeću, spava u hotelima s pet zvjezdica i troši 20.000 kuna mjesečno. Ako se pitate kako nezaposleni mladić uspijeva skupiti toliku količinu novca, odgovor je - daje mu ga njegov bogati razvedeni sponzor.

S velikodušnim muškarcem Edward je u vezi oko dvije godine, a osim što mu plaća luksuzni način života, sponzor je otplatio i njegov studentski kredit te mu svakog mjeseca plaća stanarinu. Edward je ispričao da su on i njegov sponzor godinama prijatelji te da su sklopili financijski sporazum.

"Ovo mi je najduža veza sa sponzorom. Viđali smo se jednom tjedno, no otkako je slobodan, viđamo se i češće. Mislim da je na početku htio samo seks, no kako smo se bolje upoznavali, ljubav je postala platonska. Ja sam nezaposlen pa na ovu vezu gledam kao na svoj posao. Povremeno mu pomažem u njegovom poslu oko nekretnina. Nekad je stvarno stresno cijelo vrijeme truditi se da on bude sretan. Zauzvrat mi plaća stanarinu, daje mi 20.000 kuna džeparca te plaća odmore koji traju i po mjesec dana u hotelima diljem svijeta", opisao je za Daily Mail svoju vezu s 56-godišnjim muškarcem.

O njihovim druženjima Edwardovi članovi obitelji i prijatelji ne znaju ništa.

"Znaju da ne radim, a znaju i za odjeću i druge luksuzne predmete, no nikad me ne pitaju otkud mi novac. Iz bogate sam obitelji pa prijatelji misle da imam dovoljno novca. Ljudi brzo počnu suditi, a meni je ovo kao posao, obavljam određenu uslugu za novac i dobrom sam plaćen, no povremeno je vrlo stresno", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sponzora je upoznao na specijaliziranoj internetskoj stranici.

"Odlučio sam se na ovakvu vezu jer sam u prijašnjim vezama ja uvijek bio taj koji o nekome brine. Lijepo je da se za promjenu brinu o meni. Biseksualan sam pa mi i žene prilaze i žele me sponzorirati, no njih odbijam jer je moja majka samohrana i ta mi se ideja jednostavno ne sviđa", zaključio je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara