Ivan Rakitić utjelovio kraljevića iz bajke

Ivan Rakitić utjelovio kraljevića iz bajke

Foto: Press

NEKOĆ davno, u dvorcu iza velikih zidina živio jedan kraljević. Iako mudar i savjestan, jednog ga je dana zadesila velika kob. Požar, poplava... čak mu je i kruna s glave pala!

Kadrovi su to nove TV reklame Generali osiguranja za proizvod osiguranja nekretnina i predmeta kućanstva Moj dom, u kojoj naslovnu ulogu ima naš proslavljeni nogometaš i reprezentativac Ivan Rakitić. Iako ga svi znaju kao vrsnog igrača, Ivan je pokazao kako je talentiran i za glumu - u novoj reklami Generali osiguranja odlično je utjelovio kraljevića u sagi o važnosti osiguranog doma, našavši se u nezavidnoj situaciji nakon što mu je izgorio dvorac. Reklama nosi poruku i pouku kako se nesreće mogu dogoditi svakome, čak i kraljevićima iz bajke!

„Vrijeme je za buđenje iz carstva snova, jer u slučaju nezgode u domu, treba znati na koga se osloniti. Udruženi u zajedničkoj misiji očuvanja sigurnosti doma s istinskim nogometnim aristokratom Ivanom Rakitićem, kruna s glave neće vam pasti ako iskoristite kraljevske pogodnosti Generali osiguranja Moj dom. Kao što se Ivan lavovski bori za Hrvatsku, tako i mi pružamo sigurnost pod okriljem lava", istaknuo je Georg Engl, predsjenik Uprave Generali osiguranja d.d.

Generali osiguranje nekretnina i predmeta kućanstva Moj dom lavovska je straža i to po kraljevskim uvjetima: 4 mjeseca gratis pokrića u prvoj godini osiguranja za police ugovorene u trajanju 5 ili više godina, 10% popusta za ugovaranje paketa osiguranja nekretnine i osiguranja predmeta kućanstva, do 10% ekstra popusta za ugovaranje višegodišnjeg osiguranja, 5% popusta za plaćanje godišnje premije u cijelosti, osiguranje na novu vrijednost, godišnja premija već od 100,00 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generali je uveo i novosti u ponudi dopunskih osiguranja: Halo majstore! (hitne intervencije u osiguranom objektu), Halo majstore! Halo doktore! (hitne intervencije u osiguranom objektu i usluga zdravstvenog savjetovanja) te Vau! Mijau! (osiguranje kućnih ljubimaca: naknada veterinarskih troškova u slučaju nezgode ili bolesti Vašeg kućnog ljubimca).

Inače, reklama Generali osiguranja za proizvod Moj dom osiguranja nekretnine i predmeta kućanstva, snimana je u ožujku u Osijeku, uz redateljsko vođenje Vanje Vascarca, dok je za produkciju bila zadužena Interpolis Plus Produkcija. Generali u Hrvatskoj

Generali osiguranje d.d. dio je Generali Grupe, jedne od vodećih globalnih osiguravateljnih grupacija u svijetu koja je u 2015. zabilježila ukupni premijski prihod veći od 74 milijarde eura. Sa 76.000 zaposlenika širom svijeta, koji uslužuju 72 milijuna klijenata u više od 60 zemalja, Grupa zauzima vodeću poziciju na tržištima zapadne Europe, te sve značajnije mjesto na tržištima središnje i istočne Europe i Azije.  U 2015., Generali je bilo jedino osigurateljno društvo  uvršteno na globalnu listu 50 Smartest companies, prema MIT Technology Reviewu. Grupa u središnjoj i istočnoj Europi posluje preko holidng kompanije Generali CEE Holding u 10 zemalja i jedan je od lidera u poslovima osiguranja u regiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?