Kći tragično preminulog "Lovca na krokodile" izrasla je u pravu ljepoticu

Kći tragično preminulog "Lovca na krokodile" izrasla je u pravu ljepoticu

Foto: Instagram

KĆI Stevea Irwina, "Lovca na krokodile" i TV zvijezde kojega je u dobi od 44 godine usmrtila raža, danas ima 17 godina i iz slatke djevojčice izrasla je u prelijepu mladu damu. Bindi Sue Irwin je, baš kao i njezin tata, svoj život posvetila životinjama.

Od malih nogu je trčala divljinama Australije i upoznavala različite životinjske vrste. S tatom Steveom i mamom Terri, Bindi se redovito pojavljivala u televizijskoj emisiji "Lovac na krokodile". Nakon očeve tragične smrti, Bindi i majka se se na neko vrijeme povukle iz javnosti.

2012. godine ova ljepotica kreće očevim stopama i počinje voditi svoj vlastiti reality show "Bindi's Bootcamp". Emisija se bavila divljim životinjama, a bila je koncipirana u obliku natjecanja između tri dječja tima koja su rješavala zadatke vezane uz divlje životinje. Tada se javnost ponovno zainteresirala za nju i njen život.

Nastupala je i pobijedila u showu "Ples sa zvijezdama", a saznalo se i za njenu vezu sa sportašem Chandlerom Powellom, prenosi Star Pulse.

Bindi je tako polako počela "preuzimati" fanove svoga oca koji se proslavio druženjem s nekima od najopasnijih životinjskih vrsta na svijetu pa je na Instagramu prati više od milijun ljudi.

 

Everyone always asked when my rebellious years would hit. Well, now you know. #Rebel #ReadTheSign #PrettyMuchWild 🌲

Fotografiju objavljuje Bindi Irwin (@bindisueirwin)

 

Super excited for everyone about to embark on the most beautiful journey with Season 22 of #DWTS Glad I could join you all on the @goodmorningamerica cast announcement. My best advice - believe in yourself and enjoy every moment, stay true to you. Love and light always.

Fotografiju objavljuje Bindi Irwin (@bindisueirwin)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara