Legendarni ALF bori se za život

Legendarni ALF bori se za život

Screenshot: YouTube

GLUMAC Michu Meszaros koji je utjelovio lik ALF-a u istoimenoj hit seriji iz '80-ih bori se za život nakon što je pao u komu. Ovog 84 centimetra visokog glumca pronašao je bez svijesti menadžer Dennis Varga u kupaonici glumčeva doma pretkraj prošlog tjedna. Hitno je prevezen u bolnicu u Los Agelesu, a Varga je ispričao za TMZ da je 76-godišnji glumac imao zdravstvenih problema otkako je prije osam godina preživio moždani udar.

Michu je prije pada u komu liječnicima dao do znanja da ne želi da se isključe aparati koji ga održavaju na životu, čak i ako mu se zdravstveno stanje ne popravi.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova malena zvijezda pojavila se u brojnim filmovima i serijama tijekom godina, no najpoznatiji je po ulozi izvanzemaljca ALF-a. U prvoj sezoni serije nosio je kostim koji mu je prekrivao cijelo tijelo, no kako mu je u njemu bilo iznimno vruće, većinu kasnijih scena snimao je samo u gornjem dijelu kostima.

Podrijetlom je iz Mađarske, a prve nastupe odradio je za cirkus Ringling Bros. and Barnum & Bailey osnovan 1919. godine u Americi. Prozvali su ga najmanjim čovjekom na svijetu, a šefovi cirkusa ubrzo su shvatili da bi im talentirani glumac mogao donijeti mnogo novca.

Posljednja uloga u kojoj se pojavio bila je u filmu "Warlock: The Armageddon" 1993. godine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara