Mirko Miočić izašao iz bolnice

Mirko Miočić izašao iz bolnice

Screenshot: YouTube

MIRKO MIOČIĆ je danas napustio bolnicu u Dubravi i nakon punih 108 dana hospitalizacije, što u Zadru, što u Zagrebu, putuje kući. 

Omiljeni hrvatski kvizaš kod kuće će provesti petnaestak dana, a onda nastavlja s oporavkom na fizikalnim terapijama, no još uvijek nije odabrao rehabilitacijski centar u kojemu će učiti hodati uz pomoć pomagala. 

"Nadam se da ću koncem srpnja već hodati uz pomoć proteze", kaže nam optimistični i dobro raspoloženi Mirko. "Zaželio sam se kuće, već sam 108 dana u bolnicama", objašnjava, ali naglašava da je veoma zadovoljan tretmanom u obje bolnice u kojima je boravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doktori i medicinske sestre su prema meni bili veoma dobri, učinili su sve što je bilo u njihovoj moći i želim im se zahvaliti na tome. Kolege i prijatelji su me redovito posjećivali i slali mi podršku, kao i mnogi nepoznati ljudi", priča.

Mirko nema ni najmanju namjeru odustati od kvizova te se već najesen planira vratiti na televizijske ekrane. "Nastavit ću s 'Potjerom', kolege me očekuju, a i to mi daje nadu i poticaj da što prije završim s oporavkom. Kao da sam se ponovno rodio", najavljuje simpatični kvizaš.

I za kraj dodaje: "Index je moj omiljeni portal, stalno vas čitam. Sada sam jedno vrijeme bio izvan svih događanja, no kad dođem kući, sve ću nadoknaditi". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara