Muškarci, oprez: Žene sve češće varaju dok vi gledate utakmice

Muškarci, oprez: Žene sve češće varaju dok vi gledate utakmice

Foto: Guliver Image/Getty Images

ISTRAŽIVANJE koje je provela stranica za online upoznavanje namijenjena zauzetim osobama Gleeden pokazalo je da žene neće sjediti kod kuće dok njihovi muževi navijaju za reprezentaciju svoje zemlje. Ta je francuska stranica, koju koristi dva milijuna ljudi, prvenstveno okrenuta ženama koje su u vezi ili u braku.

Tijekom Svjetskog prvenstva 2014. broj registriranih žena porastao za 71 posto u mjesec dana, odnosno svakog dana u prosjeku se registriralo 1400 novih članica. Stranica je ispitala 5000 članica, a svaka četvrta priznala je da bi potražila nježnosti drugdje dok su muž ili dečko zauzeti nogometom. Samo 12 posto žena gledalo bi utakmice s partnerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ni muškarci nisu nevinašca, jer je njih 76 posto priznalo da bi izliku "idem gledati utakmicu" iskoristilo za preljub.

Daily Star piše da bi muškarci koje osim tekmi u Francuskoj zanimaju i preljubi trebali biti na oprezu, jer je sifilis u porastu. Svi koje uhvate dok traže usluge prostitutki bit će kažnjeni, a morat će odslušati i tečaj o seksu, Kazna za seks s prostitutkom je 1500 eura, a ako vas ponovno uhvate čak 3750 eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara