Napokon otkriveno tko je ružni goli tip iz "Prijatelja"

Napokon otkriveno tko je ružni goli tip iz "Prijatelja"

Foto: Press

SVAKI pravi fan kultne humoristične serije "Prijatelji" zna za ružnog golog tipa, ali čak ni najveći fanovi nisu znali tko ga je glumio.

Godinama se vjerovalo da se radi o Michaelu Hagertyju, a njegovo ste ime mogli pronaći i na IMDb-u koji je inače relativno pouzdano mjesto za taj tip podataka. Ipak, i oni su bili u krivu jer Hagerty je glumio domara, gospodina Treegera.

Novinar Huffington Posta, Todd Van Luling, proveo je više od godinu dana tražeći ružnog golog tipa, a tijekom ove duge i naporne avanture mnogo se puta znao našao u slijepoj ulici i susretao s nizom prepreka.

Sve dok ga napokon nije pronašao.

Radi se o glumcu Jonu Haugenu.

"Postoji samo jedan ružni goli tip i to sam ja", govori Haugen kojeg je Van Lulling uspio pronaći iako su se mnogi podaci o velikom broju statista i sporednih glumaca koji su tijekom godina prodefilirali setom s vremenom izgubili.

"Producent Todd Stevens rekao je da je prepoznao Haugena, ali i dodao da je uvjeren da ga je u drugoj epizodi glumio drugi glumac. Iako je ne postoje dokumenti koji bi to dokazali, vjerujem da imamo pravog glumca", piše Van Lulling.

Haugen dodaje da s ovom informacijom nije izlazio u javnost jer je Warner Bros. želio taj podatak držati u tajnosti budući da su smatrali da je to dobro za gledanost, jer ljudi su se pitali kako zapravo izgleda misteriozni ružni goli tip.

Otkrio je i detalj o poznatoj sceni s David Schwimmerom: "Nosili smo samo bokserice, a oni su se pobrinuli da izgleda kao da smo goli".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara