Nina Badrić: Ne želim više raditi s ljudima kojima služim kao mašina za novac

Nina Badrić: Ne želim više raditi s ljudima kojima služim kao mašina za novac

Foto: Instagram

UOČI 20. obljetnice uspješne karijere, Nina Badrić ovih dana promovira novi album, na kojem je, kako kaže, radila samo s prijateljima koji je razumiju.

Kako je pojasnila, ponosna je što je tijekom godina pomagala mnogim "novim" imenima da dospiju u prvi plan, no s vremenom se zasitila takvog načina rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam više ni volje ni strpljenja za mnoge ljude s kojima sam radila kroz cijelu svoju karijeru, a koji su tek sa mnom postajali producenti, aranžeri, pa instrumentalisti. Ljudi koje sam školovala tako da sam im davala veliku priliku na svojim albumima. Ponosna sam jer uvijek bih donijela na scenu neko novo ime i kolegama ponudila još jednog novog producenta, aranžera… I onda sam se u jednom trenutku umorila od takvih priča i rekla sam sebi - sad ćeš ovaj album raditi s ljudima koji te savršeno razumiju, koji su ti prijatelji, koji te ne gledaju kao mašinu za novac i ne koriste za samopromociju”, izjavila je Nina za portal Scena.hr.

Na novom albumu surađivala je s dugogodišnjim prijateljem Predragom Martinjakom, uz kojega potpisuje glazbu i stihove za novi singl "Dani i godine".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara