Odvjetnici Deppove žene: "Ona je heroj, pokušala mu je zaštititi karijeru"

Odvjetnici Deppove žene: "Ona je heroj, pokušala mu je zaštititi karijeru"

Foto: FameFly/JLP

NAKON što su se pojavile informacije da Amber Heard nije prijavila nasilje policiji koja je izašla na očevid, njezini su odvjetnici odmah stali u obranu supruge Johnnyja Deppa.

"Amber se ponašala kao mnoge žrtve obiteljskog nasilja koje često najprije pomisle na štetu koju mogu nanijeti zlostavljaču, nego na zlostavljanje koje su pretrpjele. Amber nije dala izjavu policiji da zaštiti svoju privatnost i Johnnyjevu karijeru", rekli su njeni odvjetnici. Oni tvrde da je Amber cijelo vrijeme htjela da stvar ostane izvan medija, no da je Deppov tim uključio medije i pokrenuo napade na nju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amber Heard je sada spremna ponovno razgovarati s policijom i ispričati im što se stvarno dogodilo tu večer kada ju je, kao što tvrde njezini odvjetnici, Depp pogodio mobitelom u glavu. Odvjetnici navode i da ju je Depp zlostavljao kroz svih 15 mjeseci braka dok je bio pod utjecajem droga i alkohola, piše Us Weekly. Kažu i da nju ne zanima novac jer je financijski samostalna. Heard od Deppa traži 50.000 dolara mjesečno.

"Amber je žrtva i heroj", navode na kraju.

Depp je u ovom slučaju dobio podršku brojnih prijatelja, bivše žene Vanesse Paradis te njihove kćeri Lily-Rose, a njegovi odvjetnici tvrde da ga Heard ucjenjuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara