Osvojite ulaznice za koncert Darka Rundeka

RUNDEK CARGO TRIO ovih je dana krenuo na regionalnu turneju, a u sklopu nje će 7. travnja nastupiti u pivnici Hopdevil u Branimir Centru. Bit će to večer europskog spleena s mnogo ljepote, ritma i lirike tipične isključivo za Rundeka, a u tome će uživati samo dvjestotinjak sretnika, koliko karata je pušteno u prodaju. Ulaznice po cijeni od 130 kuna možete kupiti u Pivnici Hopdevil, Branimir centar, etaža -1, na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Na ovom koncertu ekskluzivno ćete čuti i pjesmu "Znak", treći singl s novog albuma koja ovih dana ima premijeru na radijskim postajama širom Hrvatske. Sam autor, Darko Rundek, singl je najavio ovako: "`Znak` je pjesma u kojoj odjekuju pitanja s kojima se oduvijek susrećemo svatko ponaosob i svi zajedno, postavljena s nježnošću i širinom koja tješi i upozorava, a kaotičnom vremenu prevrata stavlja kao ogledalo prisutnost i ljepotu".

"Plavi avion", album kojeg Trio predstavlja na turneji, zaživio je u eteru pjesmama "Indijanska" i "Para ljude vara". Objavljen je krajem studenog 2010. godine, a sam naslov asocira na svojevrstan visinski blues te više govori o duhu nego o glazbenoj formi albuma. Na njemu se nalazi dvanaest pjesama za koje glazbena kritika nalazi isključivo odlične komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ekskluzivni let Plavog aviona publici će predstaviti fine niti Rundekovog glazbenog stvaralaštva. U prvom dijelu koncerta Rundekov Trio izvodit će najnovije pjesme koje će velik dio publike ekskluzivno čuti po prvi puta jer ih još ne možete čuti na radijskim postajama, a u drugom dijelu koncerta svirat će najveće hitove zbog kojih je Rundek jedan od neizostavnih aktera Novog vala ali i europske glazbene scene. Na repertoaru će se naći Apokalipso, Ruke, Makedo, Ljubav se ne trži te mnoge druge skladbe, a nakon naše regije Plavi avion zaputit će se do Austrije, Danske i Švicarske. U Rundek Cargo Trio uz lidera nastupaju i violinistica Isabel te Dušan Vranić - Duco na klavijaturama i perkusijama.

Na proljetnoj karti Lijepe naše i susjednih zemalja upisani su i: 5.4. Ljubljana (Kino šiška), 8.4. Karlovac (Dom Zrinski), 9.4. Rijeka (HKD), 14.4. Split (Dom oružanih snaga), 16.4. Zadar (Arsenal), 26.4. Rijeka (HKD), 28.4. Osijek (Kino Europa) i 29.4. Bjelovar (Klub). U susjednoj Srbiji Rundek Cargo Trio gostuje krajem ovog mjeseca, a u Bosni i Hercegovini nastupit će u Sarajevu, 23.4.2011.

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo dva puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Rundek Cargo Trio - Hopdevil, 7. travnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara