Otkupljuje vlastiti bicikl za 5000 kn, a već mu se netko i javio: "Nije kriv kradljivac, već ja"

Otkupljuje vlastiti bicikl za 5000 kn, a već mu se netko i javio: "Nije kriv kradljivac, već ja"

Foto: Facebook

Na FACEBOOK stranici Meanwhile in Croatia jučer je osvanuo nesvakidašnji oglas - vlasnik ukradenog bicikla naime nudi bogatu novčanu nagradu za povratak istog, a novac je spreman dati samom kradljivcu. Iako je dotični prepilio lanac kojim je bicikl bio vezan, vlasnik za sve krivi sebe i spreman je za svoje omiljeno prijevozno sredstvo platiti i više no što, kako sam ističe, bicikl vrijedi.

"Otkupljujem svoj bicikl za 5.000 kn. Molim poštenog otuđivača da vrati bicikl na mjesto od kud se odvezao s njim, (zaključaj ga molim te, ovaj put ću ja odpiliti).

Nisi ti kriv/a, već ja koji sam ti ga ostavio (makar i zavezanog), takav bicikl se ne ostavlja (prilika čini lopova).

Ne zamjeram ti, samo ga vrati na isto mjesto, za njega ne možeš dobiti koliko sam ja spreman platiti za njega, veća mu je vrijednost za mene od tržišne.

Mogu ti ostaviti novac na istom mjestu ili reci kako da ti se uruči nagrada od 5000 kn, ne moramo se ni sresti", ponudio je vlasnik u oglasu koji je, osim na Facebooku, završio i zalijepljen po Zagrebu.

Koliko god ponuda bila bizarna,još je bizarnija činjenica da se nepoznat netko doista i javio na oglas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak me sa skrivenog broja nazvao gospodin koji tvrdi da nije kradljivac, ali zna gdje je moj bicikl i spreman me je odvesti do njega za 2500 kuna. Kako sam bio na putu preko vikenda dogovorili smo se da me nazove danas, jer mi nije htio ostaviti svoj broj telefona", rekao nam je vlasnik bicikla, priznajući da je njegov potez neobičan.

"Takav sam, imam takav sklop u glavi da često odem u krajnost. Još se nadam da će mi se bicikl vratiti", dodaje vlasnik, priznavši da je prilično sumnjičav prema "dobronamjerniku" koji traži toliki novac da ga dovede do bicikla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara