Procurile poruke koje je Amber slala Johnnyjevom asistentu: "Napravio mi je nešto strašno..."

Procurile poruke koje je Amber slala Johnnyjevom asistentu: "Napravio mi je nešto strašno..."

Foto: Guliver Image/Getty Images

U JAVNOST su procurile SMS poruke koje je navodno sad već bivša supruga Johnnyja Deppa razmjenjivala s njegovim asistentom Stephenom Deutersom. U njima je Amber detaljnije pisala o tome da ju je slavni glumac napao, tvrdeći da ju je udario. No to nisu poruke koje se tiču posljednjeg napada o kojem se piše posljednjih tjedan dana, već Entertainment Tonight otkriva da je riječ o porukama starim pune dvije godine.

U jednoj poruci koju je Amber poslala asistentu piše: "To je napravio puno puta dosad. U Tokiju, na otoku, u Londonu (sjećaš se toga?!) i ja sam uvijek ostajala s njim. Uvijek sam vjerovala da će biti bolje. A onda se svaka tri mjeseca nađem u istoj situaciji".

Poruke su iz perioda prije nego su se Amber i Johnny vjenčali, a Deuters glumici piše da je Johnnyju jako žao i da je svjestan da je krivo postupio.

"On se želi popraviti, jasno je to rekao jutros. Mislim da smo došli do kritične točke", napisao je.

"Da, ali ne znam mogu li biti pored njega nakon onog što mi je napravio jučer. Ne znam mogu li ostati s njim", odgovorila je druga strana, za koju se tvrdi da je Amber.

Asistent potom odgovara da je Johnny jako želi vidjeti, na što ona kasnije odgovara: "Gle, on misli da on ovo nije zaslužio. Očito nema pojma koliko je strašno to što je učinio. Da mu netko iskreno kaže koliko je grozno to što je napravio, zgadio bi se sam sebi".

Potom nastavlja da joj je žao što Johnny ne shvaća što se dogodilo dan ranije, dok se ona prilično detaljno sjeća svega.

"Bio je zgrožen. Kad sam mu rekao da te udario, plakao je. To je bilo grozno i on to shvaća", napisao je i dodao da je Johnny izgubljen poput dječaka.

Entertainment Tonight objavio je da je pokušao kontaktirati glasnogovornike glumačkog para, no bezuspješno. Poruke su objavljenje samo dan nakon što su u javnost procurile nove fotografije navodno pretučene Amber. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara