Seljaci su bijesni: "Tri dana će orgijati na našim livadama"

Seljaci su bijesni: "Tri dana će orgijati na našim livadama"

Ilustracija: 123RF, Screenshot:YouTube

STANOVNICI sela Flaxley u engleskoj regiji Forest of Dean prije tri godine mislili su da je festival "Swingfields" koji se tih dana organizirao kod njih tek manji glazbeni festival, no bili su u krivu. Iako je bila riječ o festivalu s glazbom, ljudi koji su došli na njega došli su samo zbog seksa, piše britanski Mirror.

Krajem lipnja u Flaxleyu će se održati četvrti "Swingfields" koji je dosad prerastao u najveće orgije u Europi, a neki tvrde i na svijetu. Očekuje se dolazak više od 700 ljudi, uglavnom parova. Ulaznice za bračne parove stoje 1800 kuna, dok cijene ulaznica variraju, za žene one iznose 1000 kuna, a za muškarce 1500.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 6300 kuna posjetiteljima su na raspolaganju improvizirane hotelske sobe s duplim bračnim krevetima, električnom energijom i odvojenim sanitarnim čvorovima. Osim ulaznice, svaki posjetitelj organizatorima mora predočiti preporuke te liječničku dokumentaciju koja potvrđuje da je zdrav. Osim u seksu, posjetitelji će moći uživati u saunama, vrućim kupkama, radionicama i koncertima.

Stanovnici Flaxleya lani su prosvjedovali protiv festivala pa su očekivali da se on ove godine neće ni održati, no on je prema riječima organizatora veći i bolji nego ikada. Osim glasne glazbe, stanovnicima je smetalo i odbačeno donje rublje koje su mjesecima pronalazili na svojim poljima.

Mnogi od njih ističu i nemoralnost cijelog događanja, no njima organizatori poručuju da su klasična engleska "viktorijanska zanovijetala". Tvrde da imaju sve potrebne dozvole, što je policija i potvrdila pozvavši ljude da ulože pisane pritužbe na festival. Kako kažu, prošlih godina nisu dobili nijednu, a na neslužbene tužaljke stanovnika ne mogu reagirati. Ako se netko neće žaliti to su ugostitelji, kojima tijekom trajanja festivala naglo skoči promet. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara