Sjećate li se Arsena iz Big Brothera? Danas živi potpuno drugačiji život, pogledajte kako izgleda

Sjećate li se Arsena iz Big Brothera? Danas živi potpuno drugačiji život, pogledajte kako izgleda

Foto: Facebook

JEDAN od najpopularnijih natjecatelje iz kulinarskog showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" je definitivno Arsen Košta, radijski voditelj koji kuha u paru sa svojim kumom Željanom Gregovim.

U sinoćnjem su izdanju oduševili najzahtjevnijeg člana žirija, Ivana Pažanina koji im je velikodušno udijelio svoju rijetku pohvalu.

"Sigurno vam nije bilo lako napraviti predjelo, glavno jelo i desert u tako malo vremena. A uz to, ovo su bili zahtjevni recepti i zahtjevna jela koja traže finesu, koja traže ozbiljnost, pa čak i znanje. Tako da sam strašno ponosan i sretan da ste zadatak svladali do kraja“, rekao im je Pažanin, a i ostali članovi žirija su se spremno složili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je svima poznata činjenica da je simpatični Arsen najrazgovorljiviji natjecatelj u emisiji, mnogi ne znaju da je u stvarnom životu suprug najpoznatije splitske odvjetnice Doris Košta, otac nekadašnjeg natjecatelja Big Brothera Arsena Košte mlađeg, a po najnovijem i djed.

Njegov sin Arsen Košta mlađi, javnosti se predstavio kao jedan od natjecatelja u Big Brotheru, a danas je trener u jednom splitskom fitness klubu.

Tatu Arsena je za vrijeme snimanja kulinarskog showa razveselio jednim od najljepših poklona koji je mogao zamisliti - podario mu je unuka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara